Frank Klank album: Sound and Silence

Waarom een cd?

Ik heb heel vaak de vraag van deelnemers gekregen of ik ook een cd heb met klankschaalmeditaties. En steevast is mijn antwoord ‘nee’ geweest.

Ik had wel ergens in mijn achterhoofd dat het leuk zou zijn om een cd te maken maar ook dat er niets gaat boven live luisteren naar klankschalen.

In september 2018 ontmoette ik Fred Kosters van Studio Oterleek. Hij vertelde me dat hij zelf ook met klankschalen werkt, veel cd’s heeft opgenomen voor zichzelf en voor anderen. Ik vertelde hem over mijn voorkeur van live luisteren maar op de een of andere manier wist hij me, mede door zijn enthousiasme, over te halen maar eens naar zijn studio te komen om wat proefopnames te maken.

Een lang verhaal kort:

Na ettelijke dagen in de studio doorgebracht te hebben, vele opnames gemaakt te hebben, luisteren en nog eens luisteren naar de geluidsfiles, is uiteindelijk mijn cd  ‘Sound and Silence’ ontstaan.

Waarom de titel ‘Sound and Silence’ ?

Geluid kan niet zonder stilte, stilte kan niet zonder geluid. Zelfs als ik de klankschalen bespeel kan ik stilte horen. Voor mij is stilte ook een vorm van geluid.

Ik hoop dat jij ook de stilte ervaart als je naar mijn cd luistert.

Neem contact me op en ontvang je eigen exemplaar! Op verzoek zijn ook mp3’s te ontvangen (cd kost 12,50 euro, als MP3 8 euro).
Mail naar frankklank@telfort.nl of klik door naar de contactpagina.