Rebirthing

Over Rebirthing

Rebirthing noemen we ook wel ‘Bewust Ademen’. ‘Bewust Ademen’ geeft soms beter weer wat rebirthing inhoudt, zonder meteen de associatie te leggen met opnieuw je geboorte beleven. Want dat is toch meestal een eerste reactie van mensen als ze horen over Rebirthing.

Rebirthing is een krachtige, veilige en transformerende ademhalingstechniek die stressverschijnselen vermindert, energieverhogend werkt en meer rust en plezier brengt in je leven. Het is een diepgaand transformerend proces dat een individu ondersteunt bij het verbeteren van de kwaliteit van zijn/haar denken.

Frank zelf heeft veel aan Rebirthing gehad. Niet alleen aan de sessies op zich, maar ook aan de opleiding tot erkend Rebirthingtherapeut.

In een sessie wordt de ademhaling op zo’n manier begeleid, dat een groter bewustzijn van lichaam en geest wordt gecreëerd. Door bewust en volledig adem te halen ben je beter in staat de gedachtepatronen vanuit het onderbewustzijn te begrijpen en te transformeren.

Het is een spiritueel ‘gereedschap’ dat op een diep niveau doordringt waardoor je schuldgevoelens kunt loslaten en vergevensgezindheid vanzelfsprekend wordt. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven is dan slechts de enige logische optie.

Aangezien mijn focus momenteel gericht is  op het geven en organiseren van  klankschaalevenementen, geef ik geen Rebirthing sessies meer. Ik verwijs je wel graag door naar een goede Rebirthing therapeut!