Project Description

Yoga Nidra & Klankschalen Soundbath

met Jurko en Frank

’All the trees are losing their leaves, and not one of them seems to be worried.’ (Donald Miller)

Het seizoen van de herfst vraagt erom om meer naar binnen te gaan. Dit event is een unieke ervaring om de herfst te vieren, naar binnen te gaan en te ontdekken wat Radicale Rust voor jou kan betekenen.

Zanger én Yoga Nidra-docent Jurko van Veenendaal spreekt én zingt je toe tijdens een yoga ervaring met Restorative Yoga en Yoga Nidra. Jurko wordt begeleid door de prachtige klanken van klankschaalspeler Frank Klank.

“Klank kan niet zonder stilte, stilte kan niet zonder klank”
Frank Klank is een ervaren en gepassioneerd klankschaalspeler. Hij heeft al jaren zijn eigen klankschaalevenementen, begeleidt andere muzikanten, zangers en docenten met zijn spel en nam al eerder een album op met zijn klankschalen.

De klanken van Frank Klank brengen jou op een diepe manier in contact met je lichaam. Blokkades kunnen worden opgeheven en nieuwe energie kan het lichaam instromen.

Jurko van Veenendaal, zanger, coach in Inspirerend Spreken en Radicale Rust heeft een passie voor het verbinden van mensen met hun hogere zelf.⁠
Na zijn professionele theaterloopbaan waarin hij schitterde in verschillende musicals zoals Jesus Christ Superstar en Les Miserables. ontwikkelde Jurko zich als speech-coach en coachte hij internationaal verschillende sprekers uit de businesswereld en de politiek. ⁠

Op dit moment combineert hij zijn werk als Coach in Inspirerend Spreken met zijn passie voor Radicale Rust.
Jurko volgde zijn opleiding in Yoga Nidra en Restorative Yoga onder andere bij Cristina Guerra.⁠

Yoga Nidra – De slaap van de yogi

Naast voorbereidende Restorative houdingen, neemt Jurko je op de klanken van Frank Klank mee in een heerlijke Yoga Nidra.

Yoga Nidra is een eeuwenoude ontspanningstechniek die ook wel ‘de slaap van de yogi’ wordt genoemd. Bij een Yoga Nidra hoef je alleen maar te liggen en te luisteren. Tijdens deze ‘slaapyoga’ gaat jouw brein van een actieve Beta-staat via een rustigere Alpha-staat naar de diepe rust van lagere Theta en Delta-hersengolven. Pas daar krijgt jouw brein de kans om indrukken te verwerken, oplossingen te vinden voor lastige vraagstukken en nieuwe energie op te doen.

Regelmatige beoefening van Yoga Nidra zorgt voor verbeterde vitaliteit, vermindering van stress, een verbeterde concentratie, diepere slaap en versterkte creativiteit en oplossend vermogen.

Heb jij behoefte om weer even bewust connectie met je lichaam te maken? Wil je voelen welke mogelijkheden er voor jou zijn op het moment dat je écht even durft stil te staan. Wil jij genieten van een mooi ligconcert van klankschalen en hou je van zachte yoga om vooral even uit te rusten en op te laden?

Boek nu je plekje bij deze prachtige Radicale Rust Ervaring ♡

*20% korting voor Tula Mysore, Tula Groot en Tula Onbeperkt abonnees op de reguliere prijs. Gebruik de promocode 20%korting in de checkout.

Review van Stephanie:
‘Dit is een echte aanrader! Jurko is de beste yoga Nidra teacher ooit. En Frank is geweldig met zijn klankschalen.’

Wanneer:

22 oktober
18.30 – 21.00 uur

Lokatie:

Tula
Bos en Lommerplein 175 Amsterdam

 

Tickets:

€ 45,00

Tickets binnenkort te koop

Meer evenementen…

Contact

Je bent van harte welkom!

Heb je een vraag of suggestie? Wil je reserveren voor een evenement? Stuur me een mailtje! Wil je een concert of meditatie geven met behulp van mij en mijn klankschalen? Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven, dus laat het me weten als je een mogelijkheid voelt om met mij samen te werken!

Mail naar: frankklank@telfort.nl
of bel: 06-40094261