Project Description

Yoga Festival inclusief
Klank & Stilte

Welkom op het Yoga Festival Amsterdam, georganiseerd door Growing Loving Relations .
Het festival thema dit jaar is: “Yoga is Essentieel”

Als op een soort van ‘Uitmarkt’ schotelen de Amsterdamse yogascholen jullie aan het begin van het seizoen hun lessen voor. Aan jou om te kiezen welke yogastijl je wilt ontdekken en aan welke les je wilt meedoen. Elke dag heb je de keuze uit enorm veel verschillende yogalessen. Naast yoga gaan we samen mediteren, mantra’s zingen, genieten van concerten, en ‘s avonds veel dansen! Het Yoga Festival Amsterdam begint op vrijdag 9 september om 8.30 en eindigt op zondag 11 september om 16.00.

Odessa Muiderpoort is naast de locatie ook onze partner, zij zullen een groot deel van het avondprogramma op zich nemen. Zo is er elke avond Ecstatic Dance door geweldige DJ’s. Op zaterdag met Cacaoceremonie en Playground en op zondag is er ook toegang voor kinderen om te komen dansen, feesten, rolschaatsen…

Het volledige programma vind je op de festival website van Odessa: https://www.odessa.amsterdam/festival-retreats

Op alle dagen ben ik aanwezig met een meditatief concert:
Klank & Stilte

Wanneer:

17 t.m 19 februari

Lokatie:

Odessa – Muiderpoort
Ter Gouwstraat 3 Amsterdam

 

Tickets:

Early Bird
3 days: € 215,00
weekend: € 185,00

Tickets binnenkort te koop

Meer evenementen…

Contact

Je bent van harte welkom!

Heb je een vraag of suggestie? Wil je reserveren voor een evenement? Stuur me een mailtje! Wil je een concert of meditatie geven met behulp van mij en mijn klankschalen? Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven, dus laat het me weten als je een mogelijkheid voelt om met mij samen te werken!