Project Description

Meditatief Klankschaalconcert

met Frank Klank @ Thrive Yoga, Locatie Oost

Een ultieme klankbeleving met klankschalen, met veel aandacht voor Stilte. Stilte geeft je de ruimte om te voelen wat de klanken met je kunnen doen. Stilte geeft je de ruimte om te ontdekken wat er is en om gewoon ‘te zijn’. In alle stilte. Vanuit de stilte wordt je weer meegenomen door de geluiden van de klankschalen.

We beginnen met een korte geleide meditatie of een inspirerende tekst die over gaat naar ‘In stilte Zijn’
Dan laat je je onderdompelen in de resonanties van de klankschalen. En terwijl de klanken nog doorwerken in je lijf is het weer tijd om terug te keren naar ‘In stilte Zijn’.

Elke klankschaal heeft een eigen karakter, toonzetting en klankkleur. Bij het bespelen van de schaal ontstaat een langdurige klank, rijk aan boventoonresonanties met trillingspatronen en specifieke zwevingen. De klankschalen werken ontspannend.

Elke Klank & Stilte meditatie is anders en ervaar je op je eigen unieke manier. Je zou kunnen zeggen dat de klanken en stilte je daar brengen, waar je aandacht nodig is.

Wees welkom in Stilte en in Klank.

Datum & tijd:

12 september  | 15:00 tot 16:30 uur

Locatie:

Thrive Yoga, locatie Oost, 2e Atjehstraat 55, Amsterdam

Er is plek voor maximaal 8 personen ivm de corona-maatregelen.

Tickets:

€17,00.

Koop je ticket

Meer evenementen…

Contact

Je bent van harte welkom!

Heb je een vraag of suggestie? Wil je reserveren voor een evenement? Stuur me een mailtje! Wil je een concert of meditatie geven met behulp van mij en mijn klankschalen? Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven, dus laat het me weten als je een mogelijkheid voelt om met mij samen te werken!

Mail naar: frankklank@telfort.nl
of bel: 06-40094261