Over Frank Mannens

Mijn reis op het spirituele pad begon ooit met een discussie, op een terras in het Vondelpark, over leven na de dood. Ik weet nog goed dat ik toen zei:

“Het zal best zo zijn dat er leven is na de dood, maar laat mij maar met beide voeten op aarde staan, het leven hier is soms toch al moeilijk genoeg”.

Bij het Spiritueel Psychologisch Initiatief heb ik in 2001 een healing jaartraining gedaan, gevolgd door een inwijding in de 2e graads Reiki healing in 2002.

Ik bezoek regelmatig Findhorn en daar maakte ik kennis met de Vijf Ritmes van Gabriëlle Roth. Deze dansvorm is een belangrijk deel van mijn leven geworden. Inmiddels heb ik de Vijf Ritmes verruild voor Open Floor. Hierin voel ik mijn leven zoals het is.

Ik heb een paar keer het Arthur Findlay College in Stansted/Londen bezocht  voor een spirituele werkweek waar ik o.a workshops gaf in intuïtief tekenen en helen met muziek.

16 Jaar lang heb ik Light Tower- avonden georganiseerd.
Light Tower was een spirituele ontwikkelingsgroep met aandacht voor meditatie, intuïtie en bewustwording.

Vrienden van mij spraken vol enthousiasme over Rebirthing, mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ik volgde intensieve trainingen in Amsterdam en Mount Shasta (Californië). Als rebirthing therapeut heb ik diverse mensen kunnen begeleiden in hun proces. Rebirthing heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn ontwikkeling.

Mijn focus is in de loop der tijd komen te liggen bij het geven van klankschaalmeditaties en diverse andere klankschaalevenementen.

1 x Per maand organiseer ik de Stadsverlichting-meditatie in de Keizersgrachtkerk.

Daarnaast werk ik als vrijwilliger bij de Roos en af en toe bij de Keizersgrachtkerk.
Soms kun je me vinden bij o.a de swingavonden van Nataraj of bij Estatic Dance  en andere dansplekken.