Iedereen heeft paranormale vermogens in meer of mindere mate.
In deze wereld leren we echter ons denkvermogen te ontwikkelen in plaats van het vertrouwen op onze intuïtie. Tijdens deze themadag leer je je helderheid verder te ontwikkelen.
Na deze trainingsdag heb je tools je vermogens te verfijnen en toe te passen.

Helder waarnemen is het waarnemen van informatie uit het energieveld. De basis van helder waarnemen is zuivere afstemming met jezelf. Door het loslaten van alles wat we niet meer nodig hebben, maken we ons hoofd leeg en komen we in ontspanning en verstilling.
We openen onze kanalen zodat we vanuit onze essentie kunnen oefenen met het waarnemen van het energieveld van de ander.

★ Inhoud van de dag:
Klop acupressuur ~ Emotional Freedom Technique (EFT); Emotional Release Meditatie; Chakra Meditatie; Foto Reading; Yoga set om de intuïtie te stimuleren;
Essentie Reading; Zuiveren; Sharing

★Over ons:
Marjolein de Vries werkt in haar eigen praktijk als energetisch therapeut en medium. Tevens is zij HSP- en transformatiecoach. Haar natuurlijke talent is iemands ziel te lezen en mensen op een liefdevolle manier te begeleiden naar hun authentieke kern.
Eduard Kouwen is initiator en eigenaar van Art of Natural High en van Natural High Yoga. Hij is daarnaast intuïtief coach. Hierdoor kan hij mensen op een diepgaande manier begeleiden en ondersteunen.

Wanneer: zondag 24 februari 2019, 12.00 tot 19.00 uur. Inloop 11.45 uur
Waar: Natural High Yoga, De Wittenstraat 100, Amsterdam
Kosten: €75,00
Parkeren kan in de straat voor 3 Euro per uur. Gratis kan ook aan de andere kant van het Westerpark bij Begraafplaats St. Barbara. 15 minuten lopen.
Aanmelden via info@praktijkmarjoleindevries.nl
Er is plek voor maximaal 14 deelnemers.