De Magie van Geluid 
Denk eens aan de heerlijke ontroering die mooie muziek kan veroorzaken. Hoe een vastgezette emotie kan loskomen door te dansen. Of aan de helende kwaliteit van een bepaalde trilling.
Deze middag gaan we beleven wat geluid, en dan vooral de trilling van geluid met je kan doen.

Naast de festivals die Natural High Studio organiseert, was er de behoefte om bepaalde thema’s extra te verdiepen.
Daarom dit minifestival waarin we openen met een Flow Dance Meditation van DJ Soulfine (Josefien Slot).
We gaan onze eigen stem onderzoeken, en vooral de helende kracht daarvan. Dit met Soul Voice® Practitioner Angelike Valster.
Na een pauze met een heerlijke soep sluiten we af met een Klankschaal Concert van Frank Klank.

FLOW DANCE MEDITATION ~ Josefien Slot
The Magic of Sound begint met een mooie Flow Dance-meditatie, om te aarden, te genieten & onze aanwezigheid te belichamen.
Met ons lichaam als magische receptieve instrumenten zullen we de flow beginnen met zachte subtiele bewegingen, vanuit ons centrum. Van daaruit zal de dans zich uitbreiden tot een meer dynamische stroom met ’n verscheidenheid aan bewegingen, geluiden, ritmes en beats. Essentieel, is bewegen van binnenuit. We laten de binnenkant haar natuurlijke expressie vinden & dat drukken we uit in de dans.
Eerdere danservaring is niet nodig, iedereen heeft een uniek en mooi ritme! Wel..kom 🙂
Josefien Slot; faciliteert gepassioneerd (Flow) Dance workshops, is DJ Soulfine voor Ecstatic Dance & is tevens een ervaren bodyworkster.

DE HELENDE KRACHT VAN JE STEM ~ Angelike Valster
Ontdek en gebruik de helende kracht van je stem! In deze workshop zullen we door ons lichaam reizen, eenvoudig door onze ademhaling en stem te gebruiken. Door zodanig te klinken zul je je kunnen openen voor de helende kracht van je stem en deze gebruiken als een instrument voor genezing en stimulering.
Deze workshop is gebaseerd op de Soul Voice®-methode.
Angelike Valster is een gepassioneerde en ervaren Soul Voice-docent.
Je hebt geen zangstem nodig, alleen je ademhaling en je bereidheid om je open te stellen!
Als je kunt praten, kun je geluid geven!

KLANKSCHAALCONCERT – Klank en Stilte ~ Frank Klank
Een klankschaalconcert met aandacht voor Stilte.
Stilte geeft je de ruimte om te voelen wat de klanken met je kunnen doen. Stilte geeft je de ruimte om te ontdekken wat er is en om gewoon te zijn. In alle stilte. Vanuit de stilte wordt je weer meegenomen door de geluiden van de klankschalen.
Laat je onderdompelen in de resonanties van de klankschalen. En terwijl de klanken resoneren in je lijf wordt je je ook bewust van de stilte.
Elke klankschaal heeft een eigen karakter, toonzetting en klankkleur. Bij het bespelen van de schaal ontstaat een langdurige klank, rijk aan tonen met trillingspatronen en specifieke zwevingen. De klankschalen werken ontspannend.
Elke klankschaalconcert is anders en ervaar je op je eigen unieke manier. Je zou kunnen zeggen dat de klanken en stilte je daar brengen, waar je aandacht nodig is.

En..Joy!!

Locatie: Natural High Yoga, Studio 100, De Wittenstraat 100, Amsterdam
Tijden: 13:00 | 19:00 Inloop 12:30
Soep met brood en fruit: 4,00
Kaarten: 29,00 voorverkoop | a/d deur 32,00 indien voorradig
Max aantal kaarten: 50
Bestel je ticket: magic-of-sound