Het Healing Festival van 12-14 juli, op Venwoude, is een grote uitnodiging om belemmeringen en beperkingen los te laten en terecht te komen in het grote veld van bewustzijn.
Stromend vanuit de bron kun je compassie, vreugde, stilte en bliss ervaren. Voorbij het kennen, voorbij de begrenzing.
Het geeft een blij gevoel dit veld met elkaar neer te zetten en we hebben veel zin in mooie ontmoetingen en hart verbindingen. Fijn als je erbij bent!

Er wordt de komende maanden gewerkt aan het programma.
Ieder dagdeel is er een keuze uit diverse workshops van verschillende docenten en healers.
Tussen de workshops door kun je genieten van levende muziek, een massage of healing, een wandeling in de prachtige omgeving, heerlijke maaltijden of een lekkere versnapering.

Venwoude (Vuurse Steeg 1 – Lage Vuursche)
We werken nauw samen met een team vrijwilligers en medewerkers van Centrum Venwoude.
De samenwerking met de mensen van dit prachtige centrum midden in de bossen van Lage Vuursche is zo vruchtbaar.
Ook de energie op het terrein is al zo krachtig. We komen als het ware in een gespreid energetisch bed en mogen daarop voortborduren.
Hier zijn we erg dankbaar voor!

Omgeving
Landgoed Venwoude is ruim opgezet en ligt midden in het bos van Lage Vuursche. Er zijn 2 grote grasvelden, een meertje met kikkers en ringslangen, bebost terrein, rododendron-struiken, kampeerplekken. In iedere richting loop je een ander landschap in. Beukenbos, dennenbos, berkenbos, weilanden. Er is dus ook plek genoeg om je even terug te trekken in stille natuur.

Inhoudelijk – zie voor alle informatie www.healingfestival.nl
Op de Workshops pagina staat het programma. Tot een maand voor het festival zullen er workshops bij komen of vernieuwd worden.
Het is daarom aan te raden regelmatig op de pagina van de workshops te kijken.

Met 170 deelnemers is het een klein, persoonlijk en intiem festival. Inschrijven voor de workshops is niet nodig. Ons idee is dat je gewoon op tijd naar de workshop van je keuze gaat.

Boek hier je ticket en ontvang 10 euro korting.